Καλώς ήρθατε!

mtzevΕίμαι η Μαργιάννα και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας - Ειδική Παιδαγωγός και ιδρύτρια του χώρου μάθησης Langability. Ύστερα από χρόνια πορείας στην ιδιωτική εκπαίδευση και δουλεύοντας εντατικά με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αποφάσισα να δημιουργήσω αυτόν τον ιστότοπο με στόχο να υποστηρίξω τόσο τους μαθητές όσο τους γονείς τους στη πορεία τους προς τη μάθηση. Πιστεύω απόλυτα στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου με γνώμονα το προσωπικό μαθησιακό του προφίλ και βάση αυτού σχεδιάζω και υλοποιώ εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης στη ξένη γλώσσα.


Σύντομο Βιογραφικό


Η Μαργιάννα Τζεβελέκου είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας-Ειδική Παιδαγωγός και διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Είναι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει πιστοποίηση CELTA από το Πανεπιστήμιο του Cambridge για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα όπως επίσης και MSc στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων από το ΕΚΠΑ. Έχει ολοκληρώσει πέντε μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις που αφορούν στην εκπαίδευση όλων των ηλικιών όπως η Ειδική Αγωγή, η Συμβουλευτική παιδιού και γονέα, η Ενσυνειδητότητα/ Mindfulness για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Σχεδιασμός e-learning και blended learning Περιβαλλόντων μάθησης καθώς και η Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.


Δραστηριοποιείται στην ιδιωτική εκπαίδευση πάνω από 10 έτη διδάσκοντας παράλληλα και σε μαθητές μεικτών ικανοτήτων. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά με μαθητές όλων των ηλικιών με μαθησιακές δυσκολίες και τους γονείς τους μέσα από προγράμματα ανίχνευσης, παρέμβασης και συμβουλευτική καθοδήγηση. Στις κύριες δραστηριότητες της περιλαμβάνεται επίσης και το mentoring (καθοδήγηση - εποπτεία) σε εκπαιδευτικούς που δουλεύουν με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


Παραδίδει διαλέξεις και εισηγήσεις σε εκπαιδευτικές ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό ενώ έχει υπάρξει ομιλήτρια στο TedEx Salon στη Θεσσαλονίκη το 2019 με θέμα που στηρίζεται στη μέθοδο της και αφορά τις Νευροεπιστήμες και τη χρήση γνωσιακων χαρτών (mind maps).


Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα διαγωνισμών επιχειρηματικότητας που αφορούν το χώρο μάθησης Langability και έχει βραβευτεί για την ιδέα της από το Citi Foundation, το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Women do Business και έχει φτάσει στη 4άδα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Start–up στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.


Αυτή τη περίοδο προετοιμάζει το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα.